top of page
WhatsApp Image 2023-01-30 at 20.52.07.jpeg

Espai de joc i família

Des d’una mirada que respecti la curiositat innata i les motivacions dels infants, volem crear un ambient on acompanyar el seu creixement, donant espai a l’autonomia i l’autoregulació i dignificant cada etapa. Respectant en quin moment es troben i qui són volem oferir un entorn càlid, de confiança i de seguretat on satisfer les seves necessitats d’experimentació i creativitat per descobrir-los i autodescobrir-se.

Pamipipa posa a l’abast del teu tresor l’acompanyament i tot el material necessari perquè, sense distraccions ni preocupacions, o bé
t’endinsis a jugar l’Espai de joc i hi refermis el vincle o bé comparteixis amb altres pares i mares les vivències vitals que compartiu a l’Espai família. Pots triar segons el dia que tinguis o les necessitats del moment. Has de saber que l’Espai família està situat una sala independent de l’Espai de joc, però situada just al costat, i proposat com un afegit amb l’objectiu d’oferir un
entorn segur on parlar i escoltar sense judicis.

Espai de joc per a nens i nenes de 6 mesos a 6 anys*: un entorn on gaudir, experimentar, descobrir, observar, construir, fer i desfer, provar... Un espai on jugar, individualment o col·lectivament, de manera lliure i no dirigida, per tal d’afavorir la seva curiositat innata i espontània i cuidar-la perquè continuï intacta i saludable, però acompanyada per l’educadora Sandra Pastor, que procura un ambient propici i vetlla perquè l’espai sigui adequat als interessos i necessitats de l’infant que en fa ús.

Quan podeu venir?

Pamipipa és obert de dilluns a dijous de 2/4 de 5 a les 7, però l’aforament és limitat per tal d’assegurar un joc còmode.

Si et vols assegurar de dedicar una tarda a la setmana a una activitat creativa i flexible, oberta a infinitat de possibilitats, en què el teu fill o filla pugui experimentar i manifestar els seus interessos, et proposem que us apunteu a un grup el dia de la setmana que us vagi millor. Pagant la quota mensual se't reserva aquesta plaça per davant de les entrades puntuals.  Aquesta opció posa l’espai a la teva disposició 2,5 hores cada setmana i la possibilitat de crear un grup regular amb unes sinergies concretes i, per tant, amb un acompanyament totalment adaptat.

Ara bé, si una tarda després de l’escola voleu venir a passar una estona entretinguda, sempre que hi hagi lloc, us hi podeu afegir ocasionalment.

*Les edats són orientatives

** Per començar sempre deixem un dia de prova sense compromís i sense cost i es comença a pagar a partir de la segona jornada que s'hi assisteix.

Opcions

Dues opcions

Airada_FamiliaSilviaEdu_bn-205LOW747.jpg

Mensual
40€

 

Preu per un infant 

Preu per germans: + 25€ mensuals /infant

Amb l'abonament d'aquesta tarifa, estàs reservant una plaça per l'espai de joc pel dia de la setmana que triïs durant tot el mes. 

Airada_FamiliaSilviaEdu_bn-514LOW752.jpg

Dia puntual
12€
 

Entrada per un infant i dia puntual*

Germà dia puntual + 10€/infant

* si no estan totes les places del dia ocupades.  Cal que ens aviseu abans de venir per tal que us poguem confirmar si hi ha lloc

Pink and White Cute Weekly Calendar .png
Reservar plaça - quota mensual -
Escull el grup

Gracias per apuntar-te. Et respondrem el més aviat possible!

Per entrada puntual pots trucar, escriure Whatsapp o email - 626.05.08.46  info@espaivalldevia.com

bottom of page