top of page
WhatsApp Image 2023-01-30 at 20.52.07.jpeg

Espai creatiu adults

Des d’una mirada que respecti la curiositat innata i les motivacions dels infants, volem crear un ambient on acompanyar el seu creixement, donant espai a l’autonomia i l’autoregulació i dignificant cada etapa. Respectant en quin moment es troben i qui són volem oferir un entorn càlid, de confiança i de seguretat on satisfer les seves necessitats d’experimentació i creativitat per descobrir-los i autodescobrir-se.

Pamipipa posa a l’abast del teu tresor l’acompanyament i tot el material necessari perquè, sense distraccions ni preocupacions, o bé
t’endinsis a jugar l’Espai de joc i hi refermis el vincle o bé comparteixis amb altres pares i mares les vivències vitals que compartiu a l’Espai família. Pots triar segons el dia que tinguis o les necessitats del moment. Has de saber que l’Espai família està situat una sala independent de l’Espai de joc, però situada just al costat, i proposat com un afegit amb l’objectiu d’oferir un
entorn segur on parlar i escoltar sense judicis.

Espai de joc per a nens i nenes de 6 mesos a 6 anys*: un entorn on gaudir, experimentar, descobrir, observar, construir, fer i desfer, provar... Un espai on jugar, individualment o col·lectivament, de manera lliure i no dirigida, per tal d’afavorir la seva curiositat innata i espontània i cuidar-la perquè continuï intacta i saludable, però acompanyada per l’educadora Sandra Pastor, que procura un ambient propici i vetlla perquè l’espai sigui adequat als interessos i necessitats de l’infant que en fa ús.

Quan podeu venir?

Pamipipa és obert de dilluns a dijous de 2/4 de 5 a les 7, però l’aforament és limitat per tal d’assegurar un joc còmode.

Si et vols assegurar de dedicar una tarda a la setmana a una activitat creativa i flexible, oberta a infinitat de possibilitats, en què el teu fill o filla pugui experimentar i manifestar els seus interessos, et proposem que us apunteu a un grup el dia de la setmana que us vagi millor. Pagant la quota mensual se't reserva aquesta plaça per davant de les entrades puntuals.  Aquesta opció posa l’espai a la teva disposició 2,5 hores cada setmana i la possibilitat de crear un grup regular amb unes sinergies concretes i, per tant, amb un acompanyament totalment adaptat.

Ara bé, si una tarda després de l’escola voleu venir a passar una estona entretinguda, sempre que hi hagi lloc, us hi podeu afegir ocasionalment.

*Les edats són orientatives

** Per començar sempre deixem un dia de prova sense compromís i sense cost i es comença a pagar a partir de la segona jornada que s'hi assisteix.

Opcions

Dues opcions

Airada_FamiliaSilviaEdu_bn-205LOW747.jpg
Airada_FamiliaSilviaEdu_bn-514LOW752.jpg

Mensual
40€37€

Dia puntual
12€


10€

Oferta obertura primers mesos  febrer i març

Preu per un infant 

Preu per germans: + 25€ mensuals /infant

Amb l'abonament d'aquesta tarifa, estàs reservant una plaça per l'espai de joc pel dia de la setmana que triïs durant tot el mes. 

Entrada per un infant i dia puntual*

Germà dia puntual + 10€/infant

* si no estan totes les places del dia ocupades.  Cal que ens aviseu abans de venir per tal que us poguem confirmar si hi ha lloc

Reservar plaça - quota mensual -
Escull el grup

Gracias per apuntar-te. Et respondrem el més aviat possible!

Per entrada puntual pots trucar, escriure Whatsapp o email - 626.05.08.46  info@espaivalldevia.com

bottom of page